Serwisy ×

AGENCJA RESTRUKTURYZACJI I MODERNIZACJI ROLNICTWA AKADEMIA PIŁKARSKA SYLWESTRA CZERESZEWSKIEGO ,,CZEREŚ SPORT OLSZTYN" ARCHIWUM PAŃSTWOWE W OLSZTYNIE AURA CENTRUM OLSZTYNA BANK ŻYWNOŚCI W OLSZTYNIE BEZPŁATNE SZKOŁY COSINUS CZTERY PORY ROKU FEDERACJA ORGANIZACJI SOCJALNYCH WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO FORUM DIALOGU PUBLICZNEGO FUNDACJA ALBATROS FUNDACJA OCHRONY WIELKICH JEZIOR MAZURSKICH GALERIA SZTUKI WSPÓŁCZESNEJ BWA W OLSZTYNIE GMINA DĄBRÓWNO GMINA DYWITY GMINA GIETRZWAŁD Gmina Grunwald GMINA JEDWABNO GMINA JEZIORANY GMINA JONKOWO GMINA KURZĘTNIK GMINA MIŁOMŁYN GMINA PURDA GMINA STAWIGUDA GMINA ŚWIĄTKI GMINA WIELBARK GMINNY OŚRODEK KULTURY W DYWITACH GMINNY OŚRODEK KULTURY W PURDZIE INSTYTUT PÓŁNOCNY IM. WOJCIECHA KĘTRZYŃSKIEGO W OLSZTYNIE INSTYTUT ROZRODU ZWIERZĄT I BADAŃ ŻYWNOŚCI PAN W OLSZTYNIE KULTURA. WSTĘP WOLNY LASTLEVEL SP. Z O.O. LGD BRAMA MAZURSKIEJ KRAINY LIDZBARK WARMIŃSKI MAGAZYN ZDROWIA PUBLICZNEGO WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO URZĘDU WOJEWÓDZKIEGO MIASTO OSTRÓDA MIEJSKA BIBLIOTEKA PUBLICZNA W OLSZTYNIE MIEJSKI OŚRODEK KULTURY W JEZIORANACH MIEJSKI OŚRODEK KULTURY W OLSZTYNIE MIEJSKI SZPITAL ZESPOLONY IM. MIKOŁAJA KOPERNIKA W OLSZTYNIE MIEJSKI ZESPÓŁ PROFILAKTYKI I TERAPII UZALEŻNIEŃ W OLSZTYNIE MIŁAKOWO MUZEUM BUDOWNICTWA LUDOWEGO - PARK ETNOGRAFICZNY W OLSZTYNKU MUZEUM WARMII I MAZUR ORNETA OŚRODEK SPORTU I REKREACJI W OLSZTYNIE PAŃSTWOWA SZKOŁA MUZYCZNA IM. FRYDERYKA CHOPINA W OLSZTYNIE POLSKA KRAJOWA SIEĆ MIAST CITTASLOW PORT LOTNICZY OLSZTYN-MAZURY W SZYMANACH PRODUKT WARMIA MAZURY PROSTO Z OLSZTYNA PRZEDSIĘBIORSTWO WODOCIĄGÓW I KANALIZACJI W OLSZTYNIE RADIO PLUS OLSZTYN 88, 1 FM I TELEWIZJA KOPERNIK REGIONALNA DYREKCJA LASÓW PAŃSTWOWYCH W OLSZTYNIE SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ GRUŹLICY I CHORÓB PŁUC W OLSZTYNIE SPÓŁDZIELNIA MIESZKANIOWA POJEZIERZE STAROSTWO POWIATOWE W BARTOSZYCACH STAROSTWO POWIATOWE W LIDZBARKU WARMIŃSKIM STAROSTWO POWIATOWE W MRĄGOWIE STAROSTWO POWIATOWE W OLSZTYNIE STOWARZYSZENIE CIVITAS CHRISTIANA STOWARZYSZENIE WYJĄTKOWE SERCE SZCZYTNO SZKOŁA POLICEALNA IM. PROF. ZBIGNIEWA RELIGI W OLSZTYNIE SZTAB WIELKIEJ ORKIESTRY ŚWIĄTECZNEJ POMOCY W OLSZTYNIE TELEWIZJA KOPERNIK UNIWERSYTET WARMIŃSKO-MAZURSKI W OLSZTYNIE URZĄD MARSZAŁKOWSKI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO W OLSZTYNIE URZĄD MIEJSKI W KORSZACH URZĄD MIEJSKI W NOWYM MIEŚCIE LUBAWSKIM URZĄD MIEJSKI W OLSZTYNKU URZĄD MIEJSKI W PIENIĘŻNIE WARMIŃSKO - MAZURSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W OLSZTYNIE WARMIŃSKO-MAZURSKA IZBA LEKARSKA WARMIŃSKO-MAZURSKA IZBA ROLNICZA WARMIŃSKO-MAZURSKA IZBA RZEMIOSŁA I PRZEDSIĘBIORCZOŚCI W OLSZTYNIE WARMIŃSKO-MAZURSKI OŚRODEK DORADZTWA ROLNICZEGO Z SIEDZIBĄ W OLSZTYNIE WARMIŃSKO-MAZURSKI URZĄD WOJEWÓDZKI W OLSZTYNIE WOJEWÓDZKA STACJA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA W OLSZTYNIE WOJEWÓDZKI FUNDUSZ OCHRONY ŚRODOWISKA I GOSPODARKI WODNEJ W OLSZTYNIE WOJEWÓDZKI OŚRODEK RUCHU DROGOWEGO W OLSZTYNIE WSPÓLNOTA KULTUROWA BORUSSIA WYŻSZA SZKOŁA INFORMATYKI I EKONOMII TWP W OLSZTYNIE ZACHODNIOMAZURSKA LOKALNA ORGANIZACJA TURYSTYCZNEJ AGENCJA RESTRUKTURYZACJI I MODERNIZACJI ROLNICTWA AKADEMIA PIŁKARSKA SYLWESTRA CZERESZEWSKIEGO ,,CZEREŚ SPORT OLSZTYN" ARCHIWUM PAŃSTWOWE W OLSZTYNIE AURA CENTRUM OLSZTYNA BANK ŻYWNOŚCI W OLSZTYNIE BEZPŁATNE SZKOŁY COSINUS CZTERY PORY ROKU FEDERACJA ORGANIZACJI SOCJALNYCH WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO FORUM DIALOGU PUBLICZNEGO FUNDACJA ALBATROS FUNDACJA OCHRONY WIELKICH JEZIOR MAZURSKICH GALERIA SZTUKI WSPÓŁCZESNEJ BWA W OLSZTYNIE GMINA DĄBRÓWNO GMINA DYWITY GMINA GIETRZWAŁD Gmina Grunwald GMINA JEDWABNO GMINA JEZIORANY GMINA JONKOWO GMINA KURZĘTNIK GMINA MIŁOMŁYN GMINA PURDA GMINA STAWIGUDA GMINA ŚWIĄTKI GMINA WIELBARK GMINNY OŚRODEK KULTURY W DYWITACH GMINNY OŚRODEK KULTURY W PURDZIE INSTYTUT PÓŁNOCNY IM. WOJCIECHA KĘTRZYŃSKIEGO W OLSZTYNIE INSTYTUT ROZRODU ZWIERZĄT I BADAŃ ŻYWNOŚCI PAN W OLSZTYNIE KULTURA. WSTĘP WOLNY LASTLEVEL SP. Z O.O. LGD BRAMA MAZURSKIEJ KRAINY LIDZBARK WARMIŃSKI MAGAZYN ZDROWIA PUBLICZNEGO WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO URZĘDU WOJEWÓDZKIEGO MIASTO OSTRÓDA MIEJSKA BIBLIOTEKA PUBLICZNA W OLSZTYNIE MIEJSKI OŚRODEK KULTURY W JEZIORANACH MIEJSKI OŚRODEK KULTURY W OLSZTYNIE MIEJSKI SZPITAL ZESPOLONY IM. MIKOŁAJA KOPERNIKA W OLSZTYNIE MIEJSKI ZESPÓŁ PROFILAKTYKI I TERAPII UZALEŻNIEŃ W OLSZTYNIE MIŁAKOWO MUZEUM BUDOWNICTWA LUDOWEGO - PARK ETNOGRAFICZNY W OLSZTYNKU MUZEUM WARMII I MAZUR ORNETA OŚRODEK SPORTU I REKREACJI W OLSZTYNIE PAŃSTWOWA SZKOŁA MUZYCZNA IM. FRYDERYKA CHOPINA W OLSZTYNIE POLSKA KRAJOWA SIEĆ MIAST CITTASLOW PORT LOTNICZY OLSZTYN-MAZURY W SZYMANACH PRODUKT WARMIA MAZURY PROSTO Z OLSZTYNA PRZEDSIĘBIORSTWO WODOCIĄGÓW I KANALIZACJI W OLSZTYNIE RADIO PLUS OLSZTYN 88, 1 FM I TELEWIZJA KOPERNIK REGIONALNA DYREKCJA LASÓW PAŃSTWOWYCH W OLSZTYNIE SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ GRUŹLICY I CHORÓB PŁUC W OLSZTYNIE SPÓŁDZIELNIA MIESZKANIOWA POJEZIERZE STAROSTWO POWIATOWE W BARTOSZYCACH STAROSTWO POWIATOWE W LIDZBARKU WARMIŃSKIM STAROSTWO POWIATOWE W MRĄGOWIE STAROSTWO POWIATOWE W OLSZTYNIE STOWARZYSZENIE CIVITAS CHRISTIANA STOWARZYSZENIE WYJĄTKOWE SERCE SZCZYTNO SZKOŁA POLICEALNA IM. PROF. ZBIGNIEWA RELIGI W OLSZTYNIE SZTAB WIELKIEJ ORKIESTRY ŚWIĄTECZNEJ POMOCY W OLSZTYNIE TELEWIZJA KOPERNIK UNIWERSYTET WARMIŃSKO-MAZURSKI W OLSZTYNIE URZĄD MARSZAŁKOWSKI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO W OLSZTYNIE URZĄD MIEJSKI W KORSZACH URZĄD MIEJSKI W NOWYM MIEŚCIE LUBAWSKIM URZĄD MIEJSKI W OLSZTYNKU URZĄD MIEJSKI W PIENIĘŻNIE WARMIŃSKO - MAZURSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W OLSZTYNIE WARMIŃSKO-MAZURSKA IZBA LEKARSKA WARMIŃSKO-MAZURSKA IZBA ROLNICZA WARMIŃSKO-MAZURSKA IZBA RZEMIOSŁA I PRZEDSIĘBIORCZOŚCI W OLSZTYNIE WARMIŃSKO-MAZURSKI OŚRODEK DORADZTWA ROLNICZEGO Z SIEDZIBĄ W OLSZTYNIE WARMIŃSKO-MAZURSKI URZĄD WOJEWÓDZKI W OLSZTYNIE WOJEWÓDZKA STACJA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA W OLSZTYNIE WOJEWÓDZKI FUNDUSZ OCHRONY ŚRODOWISKA I GOSPODARKI WODNEJ W OLSZTYNIE WOJEWÓDZKI OŚRODEK RUCHU DROGOWEGO W OLSZTYNIE WSPÓLNOTA KULTUROWA BORUSSIA WYŻSZA SZKOŁA INFORMATYKI I EKONOMII TWP W OLSZTYNIE ZACHODNIOMAZURSKA LOKALNA ORGANIZACJA TURYSTYCZNEJ AGENCJA RESTRUKTURYZACJI I MODERNIZACJI ROLNICTWA AKADEMIA PIŁKARSKA SYLWESTRA CZERESZEWSKIEGO ,,CZEREŚ SPORT OLSZTYN" ARCHIWUM PAŃSTWOWE W OLSZTYNIE AURA CENTRUM OLSZTYNA BANK ŻYWNOŚCI W OLSZTYNIE BEZPŁATNE SZKOŁY COSINUS CZTERY PORY ROKU FEDERACJA ORGANIZACJI SOCJALNYCH WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO FORUM DIALOGU PUBLICZNEGO FUNDACJA ALBATROS FUNDACJA OCHRONY WIELKICH JEZIOR MAZURSKICH GALERIA SZTUKI WSPÓŁCZESNEJ BWA W OLSZTYNIE GMINA DĄBRÓWNO GMINA DYWITY GMINA GIETRZWAŁD Gmina Grunwald GMINA JEDWABNO GMINA JEZIORANY GMINA JONKOWO GMINA KURZĘTNIK GMINA MIŁOMŁYN GMINA PURDA GMINA STAWIGUDA GMINA ŚWIĄTKI GMINA WIELBARK GMINNY OŚRODEK KULTURY W DYWITACH GMINNY OŚRODEK KULTURY W PURDZIE INSTYTUT PÓŁNOCNY IM. WOJCIECHA KĘTRZYŃSKIEGO W OLSZTYNIE INSTYTUT ROZRODU ZWIERZĄT I BADAŃ ŻYWNOŚCI PAN W OLSZTYNIE KULTURA. WSTĘP WOLNY LASTLEVEL SP. Z O.O. LGD BRAMA MAZURSKIEJ KRAINY LIDZBARK WARMIŃSKI MAGAZYN ZDROWIA PUBLICZNEGO WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO URZĘDU WOJEWÓDZKIEGO MIASTO OSTRÓDA MIEJSKA BIBLIOTEKA PUBLICZNA W OLSZTYNIE MIEJSKI OŚRODEK KULTURY W JEZIORANACH MIEJSKI OŚRODEK KULTURY W OLSZTYNIE MIEJSKI SZPITAL ZESPOLONY IM. MIKOŁAJA KOPERNIKA W OLSZTYNIE MIEJSKI ZESPÓŁ PROFILAKTYKI I TERAPII UZALEŻNIEŃ W OLSZTYNIE MIŁAKOWO MUZEUM BUDOWNICTWA LUDOWEGO - PARK ETNOGRAFICZNY W OLSZTYNKU MUZEUM WARMII I MAZUR ORNETA OŚRODEK SPORTU I REKREACJI W OLSZTYNIE PAŃSTWOWA SZKOŁA MUZYCZNA IM. FRYDERYKA CHOPINA W OLSZTYNIE POLSKA KRAJOWA SIEĆ MIAST CITTASLOW PORT LOTNICZY OLSZTYN-MAZURY W SZYMANACH PRODUKT WARMIA MAZURY PROSTO Z OLSZTYNA PRZEDSIĘBIORSTWO WODOCIĄGÓW I KANALIZACJI W OLSZTYNIE RADIO PLUS OLSZTYN 88, 1 FM I TELEWIZJA KOPERNIK REGIONALNA DYREKCJA LASÓW PAŃSTWOWYCH W OLSZTYNIE SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ GRUŹLICY I CHORÓB PŁUC W OLSZTYNIE SPÓŁDZIELNIA MIESZKANIOWA POJEZIERZE STAROSTWO POWIATOWE W BARTOSZYCACH STAROSTWO POWIATOWE W LIDZBARKU WARMIŃSKIM STAROSTWO POWIATOWE W MRĄGOWIE STAROSTWO POWIATOWE W OLSZTYNIE STOWARZYSZENIE CIVITAS CHRISTIANA STOWARZYSZENIE WYJĄTKOWE SERCE SZCZYTNO SZKOŁA POLICEALNA IM. PROF. ZBIGNIEWA RELIGI W OLSZTYNIE SZTAB WIELKIEJ ORKIESTRY ŚWIĄTECZNEJ POMOCY W OLSZTYNIE TELEWIZJA KOPERNIK UNIWERSYTET WARMIŃSKO-MAZURSKI W OLSZTYNIE URZĄD MARSZAŁKOWSKI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO W OLSZTYNIE URZĄD MIEJSKI W KORSZACH URZĄD MIEJSKI W NOWYM MIEŚCIE LUBAWSKIM URZĄD MIEJSKI W OLSZTYNKU URZĄD MIEJSKI W PIENIĘŻNIE WARMIŃSKO - MAZURSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W OLSZTYNIE WARMIŃSKO-MAZURSKA IZBA LEKARSKA WARMIŃSKO-MAZURSKA IZBA ROLNICZA WARMIŃSKO-MAZURSKA IZBA RZEMIOSŁA I PRZEDSIĘBIORCZOŚCI W OLSZTYNIE WARMIŃSKO-MAZURSKI OŚRODEK DORADZTWA ROLNICZEGO Z SIEDZIBĄ W OLSZTYNIE WARMIŃSKO-MAZURSKI URZĄD WOJEWÓDZKI W OLSZTYNIE WOJEWÓDZKA STACJA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA W OLSZTYNIE WOJEWÓDZKI FUNDUSZ OCHRONY ŚRODOWISKA I GOSPODARKI WODNEJ W OLSZTYNIE WOJEWÓDZKI OŚRODEK RUCHU DROGOWEGO W OLSZTYNIE WSPÓLNOTA KULTUROWA BORUSSIA WYŻSZA SZKOŁA INFORMATYKI I EKONOMII TWP W OLSZTYNIE ZACHODNIOMAZURSKA LOKALNA ORGANIZACJA TURYSTYCZNEJ AGENCJA RESTRUKTURYZACJI I MODERNIZACJI ROLNICTWA AKADEMIA PIŁKARSKA SYLWESTRA CZERESZEWSKIEGO ,,CZEREŚ SPORT OLSZTYN" ARCHIWUM PAŃSTWOWE W OLSZTYNIE AURA CENTRUM OLSZTYNA BANK ŻYWNOŚCI W OLSZTYNIE BEZPŁATNE SZKOŁY COSINUS CZTERY PORY ROKU FEDERACJA ORGANIZACJI SOCJALNYCH WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO FORUM DIALOGU PUBLICZNEGO FUNDACJA ALBATROS FUNDACJA OCHRONY WIELKICH JEZIOR MAZURSKICH GALERIA SZTUKI WSPÓŁCZESNEJ BWA W OLSZTYNIE GMINA DĄBRÓWNO GMINA DYWITY GMINA GIETRZWAŁD Gmina Grunwald GMINA JEDWABNO GMINA JEZIORANY GMINA JONKOWO GMINA KURZĘTNIK GMINA MIŁOMŁYN GMINA PURDA GMINA STAWIGUDA GMINA ŚWIĄTKI GMINA WIELBARK GMINNY OŚRODEK KULTURY W DYWITACH GMINNY OŚRODEK KULTURY W PURDZIE INSTYTUT PÓŁNOCNY IM. WOJCIECHA KĘTRZYŃSKIEGO W OLSZTYNIE INSTYTUT ROZRODU ZWIERZĄT I BADAŃ ŻYWNOŚCI PAN W OLSZTYNIE KULTURA. WSTĘP WOLNY LASTLEVEL SP. Z O.O. LGD BRAMA MAZURSKIEJ KRAINY LIDZBARK WARMIŃSKI MAGAZYN ZDROWIA PUBLICZNEGO WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO URZĘDU WOJEWÓDZKIEGO MIASTO OSTRÓDA MIEJSKA BIBLIOTEKA PUBLICZNA W OLSZTYNIE MIEJSKI OŚRODEK KULTURY W JEZIORANACH MIEJSKI OŚRODEK KULTURY W OLSZTYNIE MIEJSKI SZPITAL ZESPOLONY IM. MIKOŁAJA KOPERNIKA W OLSZTYNIE MIEJSKI ZESPÓŁ PROFILAKTYKI I TERAPII UZALEŻNIEŃ W OLSZTYNIE MIŁAKOWO MUZEUM BUDOWNICTWA LUDOWEGO - PARK ETNOGRAFICZNY W OLSZTYNKU MUZEUM WARMII I MAZUR ORNETA OŚRODEK SPORTU I REKREACJI W OLSZTYNIE PAŃSTWOWA SZKOŁA MUZYCZNA IM. FRYDERYKA CHOPINA W OLSZTYNIE POLSKA KRAJOWA SIEĆ MIAST CITTASLOW PORT LOTNICZY OLSZTYN-MAZURY W SZYMANACH PRODUKT WARMIA MAZURY PROSTO Z OLSZTYNA PRZEDSIĘBIORSTWO WODOCIĄGÓW I KANALIZACJI W OLSZTYNIE RADIO PLUS OLSZTYN 88, 1 FM I TELEWIZJA KOPERNIK REGIONALNA DYREKCJA LASÓW PAŃSTWOWYCH W OLSZTYNIE SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ GRUŹLICY I CHORÓB PŁUC W OLSZTYNIE SPÓŁDZIELNIA MIESZKANIOWA POJEZIERZE STAROSTWO POWIATOWE W BARTOSZYCACH STAROSTWO POWIATOWE W LIDZBARKU WARMIŃSKIM STAROSTWO POWIATOWE W MRĄGOWIE STAROSTWO POWIATOWE W OLSZTYNIE STOWARZYSZENIE CIVITAS CHRISTIANA STOWARZYSZENIE WYJĄTKOWE SERCE SZCZYTNO SZKOŁA POLICEALNA IM. PROF. ZBIGNIEWA RELIGI W OLSZTYNIE SZTAB WIELKIEJ ORKIESTRY ŚWIĄTECZNEJ POMOCY W OLSZTYNIE TELEWIZJA KOPERNIK UNIWERSYTET WARMIŃSKO-MAZURSKI W OLSZTYNIE URZĄD MARSZAŁKOWSKI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO W OLSZTYNIE URZĄD MIEJSKI W KORSZACH URZĄD MIEJSKI W NOWYM MIEŚCIE LUBAWSKIM URZĄD MIEJSKI W OLSZTYNKU URZĄD MIEJSKI W PIENIĘŻNIE WARMIŃSKO - MAZURSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W OLSZTYNIE WARMIŃSKO-MAZURSKA IZBA LEKARSKA WARMIŃSKO-MAZURSKA IZBA ROLNICZA WARMIŃSKO-MAZURSKA IZBA RZEMIOSŁA I PRZEDSIĘBIORCZOŚCI W OLSZTYNIE WARMIŃSKO-MAZURSKI OŚRODEK DORADZTWA ROLNICZEGO Z SIEDZIBĄ W OLSZTYNIE WARMIŃSKO-MAZURSKI URZĄD WOJEWÓDZKI W OLSZTYNIE WOJEWÓDZKA STACJA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA W OLSZTYNIE WOJEWÓDZKI FUNDUSZ OCHRONY ŚRODOWISKA I GOSPODARKI WODNEJ W OLSZTYNIE WOJEWÓDZKI OŚRODEK RUCHU DROGOWEGO W OLSZTYNIE WSPÓLNOTA KULTUROWA BORUSSIA WYŻSZA SZKOŁA INFORMATYKI I EKONOMII TWP W OLSZTYNIE ZACHODNIOMAZURSKA LOKALNA ORGANIZACJA TURYSTYCZNEJ AGENCJA RESTRUKTURYZACJI I MODERNIZACJI ROLNICTWA AKADEMIA PIŁKARSKA SYLWESTRA CZERESZEWSKIEGO ,,CZEREŚ SPORT OLSZTYN" ARCHIWUM PAŃSTWOWE W OLSZTYNIE AURA CENTRUM OLSZTYNA BANK ŻYWNOŚCI W OLSZTYNIE BEZPŁATNE SZKOŁY COSINUS CZTERY PORY ROKU FEDERACJA ORGANIZACJI SOCJALNYCH WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO FORUM DIALOGU PUBLICZNEGO FUNDACJA ALBATROS FUNDACJA OCHRONY WIELKICH JEZIOR MAZURSKICH GALERIA SZTUKI WSPÓŁCZESNEJ BWA W OLSZTYNIE GMINA DĄBRÓWNO GMINA DYWITY GMINA GIETRZWAŁD Gmina Grunwald GMINA JEDWABNO GMINA JEZIORANY GMINA JONKOWO GMINA KURZĘTNIK GMINA MIŁOMŁYN GMINA PURDA GMINA STAWIGUDA GMINA ŚWIĄTKI GMINA WIELBARK GMINNY OŚRODEK KULTURY W DYWITACH GMINNY OŚRODEK KULTURY W PURDZIE INSTYTUT PÓŁNOCNY IM. WOJCIECHA KĘTRZYŃSKIEGO W OLSZTYNIE INSTYTUT ROZRODU ZWIERZĄT I BADAŃ ŻYWNOŚCI PAN W OLSZTYNIE KULTURA. WSTĘP WOLNY LASTLEVEL SP. Z O.O. LGD BRAMA MAZURSKIEJ KRAINY LIDZBARK WARMIŃSKI MAGAZYN ZDROWIA PUBLICZNEGO WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO URZĘDU WOJEWÓDZKIEGO MIASTO OSTRÓDA MIEJSKA BIBLIOTEKA PUBLICZNA W OLSZTYNIE MIEJSKI OŚRODEK KULTURY W JEZIORANACH MIEJSKI OŚRODEK KULTURY W OLSZTYNIE MIEJSKI SZPITAL ZESPOLONY IM. MIKOŁAJA KOPERNIKA W OLSZTYNIE MIEJSKI ZESPÓŁ PROFILAKTYKI I TERAPII UZALEŻNIEŃ W OLSZTYNIE MIŁAKOWO MUZEUM BUDOWNICTWA LUDOWEGO - PARK ETNOGRAFICZNY W OLSZTYNKU MUZEUM WARMII I MAZUR ORNETA OŚRODEK SPORTU I REKREACJI W OLSZTYNIE PAŃSTWOWA SZKOŁA MUZYCZNA IM. FRYDERYKA CHOPINA W OLSZTYNIE POLSKA KRAJOWA SIEĆ MIAST CITTASLOW PORT LOTNICZY OLSZTYN-MAZURY W SZYMANACH PRODUKT WARMIA MAZURY PROSTO Z OLSZTYNA PRZEDSIĘBIORSTWO WODOCIĄGÓW I KANALIZACJI W OLSZTYNIE RADIO PLUS OLSZTYN 88, 1 FM I TELEWIZJA KOPERNIK REGIONALNA DYREKCJA LASÓW PAŃSTWOWYCH W OLSZTYNIE SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ GRUŹLICY I CHORÓB PŁUC W OLSZTYNIE SPÓŁDZIELNIA MIESZKANIOWA POJEZIERZE STAROSTWO POWIATOWE W BARTOSZYCACH STAROSTWO POWIATOWE W LIDZBARKU WARMIŃSKIM STAROSTWO POWIATOWE W MRĄGOWIE STAROSTWO POWIATOWE W OLSZTYNIE STOWARZYSZENIE CIVITAS CHRISTIANA STOWARZYSZENIE WYJĄTKOWE SERCE SZCZYTNO SZKOŁA POLICEALNA IM. PROF. ZBIGNIEWA RELIGI W OLSZTYNIE SZTAB WIELKIEJ ORKIESTRY ŚWIĄTECZNEJ POMOCY W OLSZTYNIE TELEWIZJA KOPERNIK UNIWERSYTET WARMIŃSKO-MAZURSKI W OLSZTYNIE URZĄD MARSZAŁKOWSKI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO W OLSZTYNIE URZĄD MIEJSKI W KORSZACH URZĄD MIEJSKI W NOWYM MIEŚCIE LUBAWSKIM URZĄD MIEJSKI W OLSZTYNKU URZĄD MIEJSKI W PIENIĘŻNIE WARMIŃSKO - MAZURSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W OLSZTYNIE WARMIŃSKO-MAZURSKA IZBA LEKARSKA WARMIŃSKO-MAZURSKA IZBA ROLNICZA WARMIŃSKO-MAZURSKA IZBA RZEMIOSŁA I PRZEDSIĘBIORCZOŚCI W OLSZTYNIE WARMIŃSKO-MAZURSKI OŚRODEK DORADZTWA ROLNICZEGO Z SIEDZIBĄ W OLSZTYNIE WARMIŃSKO-MAZURSKI URZĄD WOJEWÓDZKI W OLSZTYNIE WOJEWÓDZKA STACJA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA W OLSZTYNIE WOJEWÓDZKI FUNDUSZ OCHRONY ŚRODOWISKA I GOSPODARKI WODNEJ W OLSZTYNIE WOJEWÓDZKI OŚRODEK RUCHU DROGOWEGO W OLSZTYNIE WSPÓLNOTA KULTUROWA BORUSSIA WYŻSZA SZKOŁA INFORMATYKI I EKONOMII TWP W OLSZTYNIE ZACHODNIOMAZURSKA LOKALNA ORGANIZACJA TURYSTYCZNEJ AGENCJA RESTRUKTURYZACJI I MODERNIZACJI ROLNICTWA AKADEMIA PIŁKARSKA SYLWESTRA CZERESZEWSKIEGO ,,CZEREŚ SPORT OLSZTYN" ARCHIWUM PAŃSTWOWE W OLSZTYNIE AURA CENTRUM OLSZTYNA BANK ŻYWNOŚCI W OLSZTYNIE BEZPŁATNE SZKOŁY COSINUS CZTERY PORY ROKU FEDERACJA ORGANIZACJI SOCJALNYCH WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO FORUM DIALOGU PUBLICZNEGO FUNDACJA ALBATROS FUNDACJA OCHRONY WIELKICH JEZIOR MAZURSKICH GALERIA SZTUKI WSPÓŁCZESNEJ BWA W OLSZTYNIE GMINA DĄBRÓWNO GMINA DYWITY GMINA GIETRZWAŁD Gmina Grunwald GMINA JEDWABNO GMINA JEZIORANY GMINA JONKOWO GMINA KURZĘTNIK GMINA MIŁOMŁYN GMINA PURDA GMINA STAWIGUDA GMINA ŚWIĄTKI GMINA WIELBARK GMINNY OŚRODEK KULTURY W DYWITACH GMINNY OŚRODEK KULTURY W PURDZIE INSTYTUT PÓŁNOCNY IM. WOJCIECHA KĘTRZYŃSKIEGO W OLSZTYNIE INSTYTUT ROZRODU ZWIERZĄT I BADAŃ ŻYWNOŚCI PAN W OLSZTYNIE KULTURA. WSTĘP WOLNY LASTLEVEL SP. Z O.O. LGD BRAMA MAZURSKIEJ KRAINY LIDZBARK WARMIŃSKI MAGAZYN ZDROWIA PUBLICZNEGO WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO URZĘDU WOJEWÓDZKIEGO MIASTO OSTRÓDA MIEJSKA BIBLIOTEKA PUBLICZNA W OLSZTYNIE MIEJSKI OŚRODEK KULTURY W JEZIORANACH MIEJSKI OŚRODEK KULTURY W OLSZTYNIE MIEJSKI SZPITAL ZESPOLONY IM. MIKOŁAJA KOPERNIKA W OLSZTYNIE MIEJSKI ZESPÓŁ PROFILAKTYKI I TERAPII UZALEŻNIEŃ W OLSZTYNIE MIŁAKOWO MUZEUM BUDOWNICTWA LUDOWEGO - PARK ETNOGRAFICZNY W OLSZTYNKU MUZEUM WARMII I MAZUR ORNETA OŚRODEK SPORTU I REKREACJI W OLSZTYNIE PAŃSTWOWA SZKOŁA MUZYCZNA IM. FRYDERYKA CHOPINA W OLSZTYNIE POLSKA KRAJOWA SIEĆ MIAST CITTASLOW PORT LOTNICZY OLSZTYN-MAZURY W SZYMANACH PRODUKT WARMIA MAZURY PROSTO Z OLSZTYNA PRZEDSIĘBIORSTWO WODOCIĄGÓW I KANALIZACJI W OLSZTYNIE RADIO PLUS OLSZTYN 88, 1 FM I TELEWIZJA KOPERNIK REGIONALNA DYREKCJA LASÓW PAŃSTWOWYCH W OLSZTYNIE SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ GRUŹLICY I CHORÓB PŁUC W OLSZTYNIE SPÓŁDZIELNIA MIESZKANIOWA POJEZIERZE STAROSTWO POWIATOWE W BARTOSZYCACH STAROSTWO POWIATOWE W LIDZBARKU WARMIŃSKIM STAROSTWO POWIATOWE W MRĄGOWIE STAROSTWO POWIATOWE W OLSZTYNIE STOWARZYSZENIE CIVITAS CHRISTIANA STOWARZYSZENIE WYJĄTKOWE SERCE SZCZYTNO SZKOŁA POLICEALNA IM. PROF. ZBIGNIEWA RELIGI W OLSZTYNIE SZTAB WIELKIEJ ORKIESTRY ŚWIĄTECZNEJ POMOCY W OLSZTYNIE TELEWIZJA KOPERNIK UNIWERSYTET WARMIŃSKO-MAZURSKI W OLSZTYNIE URZĄD MARSZAŁKOWSKI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO W OLSZTYNIE URZĄD MIEJSKI W KORSZACH URZĄD MIEJSKI W NOWYM MIEŚCIE LUBAWSKIM URZĄD MIEJSKI W OLSZTYNKU URZĄD MIEJSKI W PIENIĘŻNIE WARMIŃSKO - MAZURSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W OLSZTYNIE WARMIŃSKO-MAZURSKA IZBA LEKARSKA WARMIŃSKO-MAZURSKA IZBA ROLNICZA WARMIŃSKO-MAZURSKA IZBA RZEMIOSŁA I PRZEDSIĘBIORCZOŚCI W OLSZTYNIE WARMIŃSKO-MAZURSKI OŚRODEK DORADZTWA ROLNICZEGO Z SIEDZIBĄ W OLSZTYNIE WARMIŃSKO-MAZURSKI URZĄD WOJEWÓDZKI W OLSZTYNIE WOJEWÓDZKA STACJA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA W OLSZTYNIE WOJEWÓDZKI FUNDUSZ OCHRONY ŚRODOWISKA I GOSPODARKI WODNEJ W OLSZTYNIE WOJEWÓDZKI OŚRODEK RUCHU DROGOWEGO W OLSZTYNIE WSPÓLNOTA KULTUROWA BORUSSIA WYŻSZA SZKOŁA INFORMATYKI I EKONOMII TWP W OLSZTYNIE ZACHODNIOMAZURSKA LOKALNA ORGANIZACJA TURYSTYCZNEJ

Festiwal Mendelsohna - ślady

Festiwal Mendelsohna – czyli działania edukacyjne i artystyczne, inspirowane życiem i twórczością Ericha Mendelsohna oraz dziedzictwem regionu.

Koncerty, wystawy, wykłady, warsztaty, degustacje kuchni orientalnej, oraz seminarium dla nauczycieli. Olsztyńska Borussia, Stowarzyszenie B’Jachad i Forum Dialogu Publicznego zorganizowali Festiwal Mendelsohna, który stał się okazją do integracji mieszkańców.

Dom Mendelsohna przy ulicy Zyndrama z Maszkowic w Olsztynie na cztery dni stał się kawiarnią i kinem, miejscem spotkań kulturalnych i wykładów. W Galerii Stary Ratusz uczniowie Liceum Plastycznego imienia Ericha Mendelsohna w Olsztynie wzięli udział w akcji artystycznej „Forma – przestrzeń – muzyka”.

Festiwal cyklicznie odbywa się w Olsztynie, rodzinnym mieście Ericha Mendelsohna. W tym roku na uczestników czekało 26 różnych wydarzeń kulturalnych i edukacyjnych. Tematem przewodnim była wielokulturowa historia Warmii i Mazur.

Festiwal Mendelsohna tworzy przestrzeń do debaty na temat aktualnych przemian kulturowych i społecznych. Spotkania nastawione były na budowę wrażliwości na różnorodność, tolerancji i wzajemnego szacunku.